Obrint harmony

Aquests dies la missió STS120 del discovery a la ISS està anant relativament amb normalitat.

obrint_harmony.pngHan acoplat el mòdul harmony. S’han fet els treballs previs de connexió, i ja l’han obert els membres de la tripulació.  De totes maneres, un cop el Discovery torni a la terra, desconnectaran el mòdul per deixar-ho a la seva ubicació definitva.

Potser la novetat d’aquesta missió -per ara-, és el fet que al plegar uns panells solars per moure’ls d’ubicació s’ha esquedart una làmina.  Tot i lo anormal de la situació diuen que demà en la sortida a l’exterior programada s’intentarà fer una reparació del mateix.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.