Magatzem on-line d’imatges

Can ComasJa fa uns dies que vaig provar el servei zooomr.com. El vaig provar bàsicament per veure la funcionalitat del sistema “Open ID“.  Cada dia has de recordar més usuaris i claus d’accés per a les diferents pàgines webs i serveis que et vas donant d’alta.

Coneixia de referència i tafaneria el famòs flickr, però no m’havia donat d’alta en ell per no crear un nou compte d’usuari ara amb yahoo per tal de poder entrar-hi a aquest sistema.  Així­, que amb open ide ràpidament m’he donat d’alta a zoomr. Amb el petit tast que li he fet amb el meu compte a zooomr veig que té les mateixes funcionalitats sinó més i tots (m’ha agradat molt la georeferenciació de fotografies així­ com el mètode de pujar tota una sèrie de fotografies de manera ràpida).

Total, que avui navegant m’he trobat amb un web on fan un petit anàlisi de 31 pàgines on emmagatzemar les nostres fotografies i poder-les mostrar (http://tutorialblog.org/31-image-hosting-sites-reviewed/).  Trobo interessant a part de l’anàlisi breu que fan, i de veure que hi ha moltes alternatives actualment per guardar les fotografies, que no fan referència al famós flickr.  En la pluralitat i la diversitat hi ha el creixement -tot i que no descarto crear algun compte en algun d’aquests altres serveis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.