Formularis on-line

Navegant pels feeds habituals, avui hephpform trobat un enllaç que crec que serà útil i que anirà bé no perdre. A la web http://www.phpform.org/  es poden realitzar formularis on-line fàcilment.   Una web amb una aplicació 2.0 amb totes les de la llei.  Pots escollir entre una sèrie de plantilles de disseny i un cop això podràs afegir tots elements que vulguis amb les diferents opcions que permeten els elements d’un formulari htm.  Un cop finalitzat, només caldrà descarregar-ho i acabar de personalitzar-ho/integrar-ho a la nostra aplicació o llenguatge de programació segons necessitem.

Enllaç per no perdre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.