gmail backup -> còpies de seguretat del correu

Segurament molts som els que pensem que si gmail o el cercador google deixa de funcionar es para el món. De fet, tan és així­ que en l’última incidència greu que van tenir, va sortir a força mitjans de comunicació que haví­en tingut una aturada tècnica no esperada d’unes 4 hores.     Arrel d’aquesta incidència, l’equip de desenvolupadors del gmail van treure la gmailbackuputilitat “offline” per tal de tenir una petita sincronització en local del teu correu i poder accedir a ell i treballar-hi tot i no tenir connectivitat. De manera que un cop es recuperi l’accès a internet torni fer la sincronització i processos pertinents.

Personalment, el que faig és una descàrrega “n” vegades a l’any amb el meu client de correu i l’emmagatzemo en un dispositiu extern. Però ara existeix una utilitat destinada exclusivament a realitzar les còpies de seguretat del contingut de les teves comptes de correu. No l’he pogut provar per què encara no hi ha versió amb interficie per a MAC (de moment només per consola), però té molt bona pinta: http://www.gmail-backup.com/

Una resposta a «gmail backup -> còpies de seguretat del correu»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.