star trek XI

Doncs finalment ja he vist Star Trek. No se si anomenarla XI  o “2009”, o si la peli que realment dona peu a l’inci de la saga…  d’opinions al respecte de la pelí­cula startrek010905segurament hi haurà tantes com espectadors hagi tingut.  Personalment em va agradar.  Vaig disfrutar/babejar veient la USS Enterprise en un pantallote de vint-i-molts metres d’amplada.  Espectacular.

Plena d’efectes, de matissos i de sorpreses.  M’havia proposat anar a veure-la sense llegir res sobre el que passa a ella i és d’agraïr ja que a cada moment et trobes amb una o altre grata sorpresa.   Veure els protagonistes de la saga de joves, en els moments que no es coneixen encara, on encara no han establert els lligams o descobrint lligams que no havien sortit a la llum a la resta de pelí­cules.

Com sempre, a totes les pelí­cules ens trobem amb escenes d’espai, escenes a la terra, escenes amb altres mons… i suposo que deurà ser cosa del director  d’aquesta edició (director també de la sèrie de Lost), que els sovints salts en el temps (que ajuden a contextualitzar i possar en antecedent el per què d’alguns fets a posteriori), així­ com certs efectes o situacions fan la peli encara més “propia”.

Imprescindible per un fan de la sèrie, i altament recomanable per a qualsevol persona aficionada als films de ciència ficció. dDe moment toca esperar que s’editi en DVD (o BlueRay) per poder completar la col·lecció personal i poder tornar-la a veure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.