Calcular la teva hipoteca al detall

Si vols tenir la teva hipotèca calculada al detall pots tenir una fulla de càlcul… però segurament, si no ets un gurú en la matèria, i estàs ansiós per saber què passarà un cop t’actualitzin el valor de l’EURIBOR pots fer diferents coses:

 – una d’elles és esperar i portar-te la sorpresa.

 – visitar la web del Banco de España, on podràs fer una simulació d’amortització de capital o bé de reducció de terminis. 

 – visitar la web  HipotecasyEuribor.com on podràs calcular què vas pagar l’any passat, què pagaràs aquest i quin balanç tens si pagaràs més o menys vaja).  També pots anar a aquesta secció per tal de descarregar-te dos plantilles d’excel on personalitzar els teus càlculs i tenir-los sempre a mà.

 – visitar la web calculodehipoteca.net  i fer diferents càlculs sobre les variants o evolució que pot tenir la teva hipoteca. 

Segurament aquest post fuig de la temàtica habitual de la web, però m’ha sorprès gratament la existència d’aquestes webs -les quals he trobat avui per casualitat-, i lo interessant que resulta que et facin on-line els càlculs que en qualsevol entitat bancaria podrien portar-te estona negociar que et facilitin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.