cercant hospedatge web?

hostartingSi alguna vegada has estat fent recerca de empreses que ofereixin hospedatge web (hosting), hauràs acabat fent una taula amb la comparativa dels diferents serveis que t’fereixen… i si no has acabat boig o has desistit i has comprat el que t’has semblat més simpàtic segurament ha sigut per ben poc. 

Avui, de retruc m’han passat aquest enllaç http://hostarting.com on pots tenir almenys d’una manera ràpida una visió dels serveis, preus i comparativa detallada de les empreses que tenen catalogades.    Segurament no resol el problema de la decisió final però segur que ajuda o estalvia temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.