toy story 3

toystory3Un cop vista la pel·lí­cula d’aquest any (Star Trek XI), un s’ha de marcar nous objectius… i aquests apunten al juny però del 2010 on es preveu la estrena d’una nova entrega de la “saga” de Toy Story.     La primera pel·lí­cula realitzada í­ntegrament per ordinador torna amb els mateixos personatges i segons sembla amb alguna nova incorporació.  Caldrà estar atent amb com els creatius de pixar ens sorprenen. De moment podem veure un petit trailer aquí­, on els personatges s’encarreguen a la seva manera de fer el cartell de la pel·lí­cula.

PD: també caldrà estar alerta de la sortida de la nova versió d’Ice Age, però potser el carisma dels personatges -a excepció de l’esquirol- no és el mateix-.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.