per un diumenge aborrit

Serà la febre?  serà que és un diumenge gris?   serà que estic nostàlgic? … CutreJocno sé realment què serà però el fet és que avui he trobat realment entretingut aquest “cutre” joc ben simple i amb aires arcades dels anys 80.

En sí­, el joc no té res; el tí­pic joc de plataformes on només has d’anar recollint objectes d’un i altre lloc, i fer-los servir en el lloc adequat mentres vas saltant sense parar de plataforma en plataforma… Això sí­, com juguis dos minuts et picarà i et crearà aquella adicció tan tí­pica intentar esbrinar fins on pots arribar.
Segurament demà m’enpenediré d’aquest post.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.