lives CD per salvar-te en casos d’emergències

Avui he decidit actualitzar el meu maletí­n de cd’s amb utilitats i descarregar algun cd amb utilitats per tal de recuperar, fer backups, imatges de sistema… en definitiva treure d’un apuro quan menys t’ho esperes.

Coneixia la distribució Hirens CD, la qual és de molt bona qualitat i prestigi.  Però buscant alternatives, he vist que havien actualitzat la distribució minipe-XT, la qual feia temps que portava al porta cd’s però que encara no havia testejat.  M’ha agradat l’entorn amigable que et dona i les possibilitats que t’ofereix.   Així­ que m’he decidit a descarregar una nova versió i sorprenentment és més fàcil descarregar via xarxes P2P que no des de la seva pròpia web (minipe-xt.org).  Tot i així­ es pot descarregar des de la seva pàgina web i després descomprimir el fitxer descarregat (la contrassenya és thecavern).  Jo he descarregat la actualització de 25 de febrer de 2008 -o sigui super actualitzat- anomenada versió MiniPE.v2k5.09.03-XT
L’altre utilitat que he trobat es diu ShagOS.  No m’ha sigut fàcil trobar la pàgina web d’origen d’aquesta distribució.  He trobat diferents referències però són enllaços trencats o no vàlids: http://www.shagos.dyndns.org ; en principi la web del seu creador és http://www.csh.rit.edu/~shaggy/shagos.html però tampoc he trobat una informació ràpida d’on descarregar aquesta distribució. Finalment m’ha funcionat l’he trobat via aquest foro.  Que un cop descarregat els enllaços he pogut convertir a iso i a testejar.

Segurament hi haurà millors distribucions, però de moment portaré aquestes una temporadeta al porta cd’s i ja veure per quina de les deues hem decanto o si torno a tirar de google per buscar alternatives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.