Cursa de cotxes amb world real race

Si t’agraden  els cotxes, si t’agraden els gràfics d’alta definició, el realisme més extrem… crec que has de visitar la web: http://www.thomasscott.net/realworldracer/# on trobaràs un joc super real.  Està a mig camí­ entre el joc “Carlos Sainz” versió per a 286 de fa uns anys conduint un Toyota Corola, i potser no l’última versió del joc The Need for Speed però casi… amb l’afegit que corres sobre terreny real de google maps.

Bromes a parts, fa certa gràcia “conduïr” un cotxe, competint amb altres tres, i més encara si et fas tu la ruta i fas un camí­ que habitualment fas en cotxe.   Jo he possat un Pineda de Mar – Barcelona, i he pogut arribar sense gaires sustos fins a Mataró…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.