Canviar de color la perla

Ja fa uns dies que tinc “la perla”, i començo a controlar certs aspectes i a estar força content amb les seves funcionalitats.

Ahir, de casualitat vaig anar a parar a una web (http://www.geekandproud.net/blackberry-software/) on podies descarregar una utilitat que permet canviar el color de la perla d’aquest dispositiu.    Quina utilitat té això?  bàsicament cap, tot i que li dona cert aspecte “fashion” al catxarrí­n.   Tot i això, el que sorprèn és que aquesta capacitat m’era desconeguda i no entènc per què els fabricants s’empenyen en no exhaurir al màxim els recursos del material que venen.  Per què hem de recòrrer a programari de tercers per poder fer això?  per què no es vincula aquesta utilitat a avisos i alertes?

Enfins, deixem-nos de filosofades. Per instalar la utilitat, només cal anar a aquesta web (http://www.geekandproud.net/blackberry/colorpearl/colorpearl.jad ) amb la blackberry i acceptar la seva descàrrega i instalació.  A partir d’aquí­ al menú d’opcions ens apareixerà un nou menú que diu “colorPearl” y que permet canviar el color de la perla a diferents pre-establerts o indicant-li un RGB que ens sembli oportú.

Com a curiositat està molt bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.