Configurar una blackberry com un mòdem bluetooth a un mac

Si disposes d’una blacberry, amb connexió a internet, lo seu es poder-la tenir a punt per en moments concrets poder-la fer servir de “modem” amb el portàtil i poder tenir connexió allà on sigui amb independència de les xarxes wifis “lliures i obertes” que es puguin trobar.

Com sempre, hi ha coses en el món de Mac que o són extraordinàriament fàcils, o són extraordinàriaments difí­cils.  De moment, crec que aquesta és difí­cil, i he trobat una pàgina (http://www.askdavetaylor.com/blackberry_pearl_as_bluetooth_modem_with_mac.html) on expliquen pas a pas molt didàcticament i amb captures de pantalla com descarregar un script per crear el dispositiu, configurar-ho i connectar-ho.   Validaré el seu funcionament en els propers dies i ja actualitzaré aquí­ si funciona bé amb el meu nou proveidor o no.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.