Jo no soc un exiliat de Pineda

Fa uns dies vaig torbar-me amb la pàgina www.exiliatsdepineda.com.  í‰s un weblog on van participant diferents persones responent un qüestionari tipus amb una peculiaritat comuna entre tots ells: que són de Pineda de Mar però que per diferents motius ja no hi viuen a aquest municipi.

Hem sembla una bona iniciativa el fet que es parli del meu poble.  I més encara que sigui per internet i per crear-hi d’alguna manera una comunitat virtual de pinedencs.   í‰s sorprenent que encara ens coneixerem més gent de Pineda per internet que cara  a cara o comprant per les botigues del municipi.  I ja ho diuen al propi blog, que encara resultarà que es coneix més la gent que viu fora de Pineda que no els que encara vivim aquí­.

Jo tinc la sort, o la desgràcia, de viure  i treballar-hi al poble on vaig néixer. Això vol dir que per ara no puc participar en el qüestionari que fan a aquesta web.  Tot i això deixaré pasar unes setmanes per veure com evoluciona i potser m’animo i respònc el qüestionari però donant la opinió de. joencaraviscapineda.com 😛

PD: per què els pinedencs, som d’í­ndole tan discreta que quan ens pregunten fora del nostre entorn que d’on som, acabem mencionant Calella, Blanes, Mataró, Barcelona i no Pineda de Mar?  per què no creem una campanya mediàtica que digui “jo soc de pineda de mar, i què?” 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.