Cultura americana

Si ahir parlava d’una web de pinedencs, avui en parlo d’una informació que m’ha fet molta gràcia trobar a la web d’un altre pinedenc (aprofito per donar-li la  enhorabona pel blog i a seguir contribuïnt per una blogosfera catalana i pindenca!!!).

A un dels seus artí­cles, enllaça un comentari amb un video de youtube.  Al video,  un  periodista america es dedica a testejar la cultura americana dels seus compatriotes sortint al carrer i fent pr[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QVbobdL3yi0[/youtube]eguntes de molts nivells…

Increible les respostes. Per mi no té pèrdua, per què moltes vegades penso que la geografia és un dels meus punts febles, i veig que encara aprovaria amb nota si hem comparessin amb alguns dels entrevistats.

Coincideixo de totes maneres amb en Quim, que haurí­em de fer la mateixa experiència aquí­ i segurament estarí­em en molts aspectes al mateix nivell d’incultura general.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.