Què esperem dels nostres sistemes operatius

Encara en fase d’adaptació a aquest nou sistema operatiu, he trobat una web on fan un anàlisi/comparativa de dos dels sistemes operatius actuals. Evidentment, les comparacions són odioses i realment no val la pena fer-les. Però l’artí­cle en qüestió no toca coses profundes, al contrari, i no entra en detalls; precisament per aquest detall crec que val la pena fer-li una ullada i riure d’un mateix, de diferents arquetipus i en definitiva de diferents mals o problemes que qualsevol sistema operatiu (i companya que el comercialitzi), han de superar: retards, interficies amigables, estabilitat…

http://www.roughlydrafted.com/2007/10/21/wye-wyg-windows-vista-vs-mac-os-x-leopard/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.