Primers minuts amb leopard

Doncs si, després d’estar unes quantes hores fent backups de fotos (prop de 60gigues!!), de fer còpies de documents, d’adonar-me que tinc carpetes duplicades amb lo que es complica sapiguer quines són les bones, i de descobrir que la aplicació i-backup és molt bona però que m’enfio més de les meves còpies artesanals donat la desorganització de carpetes. Just aquest matí­ he arribat al punt de tenir tot copiat correctament al meu disc de xarxa.

El procès d’actualització ha sigut molt senzill: ficar CD, dir que vull instalar, reiniciar, escollir quin tipus d’instalació feia (jo he optat per fer una neta borrant tot el contingut). I en uns 45 minuts ja estic aquí­ de nou escrivint.
Leopard01
Les primeres impressions: brutal la velocitat, brutal el disseny, m’agrada la qulaitat de l’entorn i els colors de les finestres. Increible el safari 3.0, amb el suport a pestanyes que és el que li faltava no descarto que comenci a caure en desús firefox. A esperes de quines millores portarà la versió firefox 3.0.
I el que més m’ha soptat és que ja directament m’ha trobat el meu disc dur de xarxa, sense tenir que recorrer a dreceres de teclat per mapejar unitats de xarxa remotes. Increible!!

Quan el rodi una mica tornaré a donar impressions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.