De Diego Brothers

Aquest cap de setmana he tingut la sort de poder escoltar en directe al sunset al grup de jazz De Diego Brothers.  Un quintet  De diego brothersformat per els germans De Diego, Juan a la trompeta i Ví­ctor al saxo, Elisabet Raspall al piano, Pere Loewe al contrabaix i Caspar Saint Charles a la bateria.

L’actuació es podria resumir per les ganes que es va quedar el públic de sentir més jazz i més música en viu.  Es fa ver curta per al públic, reflexe fidedigne de la qualitat, la tècnica d’interpretació (i composició), i frescura que transmitia el quintet dalt de l’escenari.  í‰s una llàstima que no contem amb més locals de les caracterí­stiques del sunset per tal de poder gaudir de més música d’aquest tipus.

Googlejant una estona, he trobat força informació d’aquest grup. Inclòs la possibilitat d’adquirir el CD que tenen registrats (i que va ser totalment impossible adquirir al finalitzar l’actuació de dissabte).  Intentaré seguir un xic aquest grup a veure si els puc tornar a sentir properament.

Una resposta a «De Diego Brothers»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.