Client RDP per mac

Aquest dies estic he necessitat administrar alguna màquina remota amb sistema operatiu windows des de el meu macboo pro. Normalment quan he necessitat això he fet servir un client VNC (Chicken of the VNC http://cotvnc.sourceforge.net ), però aquesta vegada no podia instal·lar aquesta utilitat a les màquines les quals necessitava gestionar tasques… he buscat amb poques expectatives de trobar un client RDP per machintosh i sorpresa la meva a la pròpia pàgina web de microsoft i hi ha un client i gratuit el qual m’ha funcionant a la primera i sense problemes. Explèndit! El client s’anomena Remote Desktop Connection i permet fer connectar-se i gestionar la màquina windows si hem habilitat aquest servei a la màquina en qüestió. Potser hi ha eines més útils o potents per aquests menesters a la xarxa, però de moment hem quedo amb aquesta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.