Provant flock

Hola 

Estic buscant alguna eina per publicar directament des de mac al weblog.  Abans amb “l’anterior” sistema operatiu tenia un programet gnu que permetia publicar molt cómodament.    De moment he trobat flock

que més que un programa és un navegador. 

Un navegador basat en firefox, però amb funcionalitats especials per a bloggers. Amb poca feina pots publicar fotos a wordpress, movabletype, pujar les fotos a flickr.   El provaré uns dies. De moment trobo a faltar poder pujar directament una foto al weblog (que fa servir wordpress).  L’alternativa és crearme un compte flicr… haurem de madurar la alternativa.

Blogged with Flock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.