Provant flock

Hola 

Estic buscant alguna eina per publicar directament des de mac al weblog.  Abans amb “l’anterior” sistema operatiu tenia un programet gnu que permetia publicar molt cómodament.    De moment he trobat flock

que més que un programa és un navegador. 

Un navegador basat en firefox, però amb funcionalitats especials per a bloggers. Amb poca feina pots publicar fotos a wordpress, movabletype, pujar les fotos a flickr.   El provaré uns dies. De moment trobo a faltar poder pujar directament una foto al weblog (que fa servir wordpress).  L’alternativa és crearme un compte flicr… haurem de madurar la alternativa.

Blogged with Flock

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.