Obrir fitxers mpc en un mac

Migrant fitxers de música cap al mac, m’he trobat amb un problema per obrir uns fitxers .mpc que tenia a PC.

mpc2aiifPer l’arquitectura pc hi ha uns codecs ràpidament localitzables via google per instalar-los al winamp.  Inicialment, havia pensat que uns fitxers amb aquesta qualitat d’àudio, segur  que es podien obrir directament.  De moment, sense buscar gaire he trobat una opció relativament bona. No són uns “còdecs” per poder obrir directament aquests fitxers des de l’itunes. La utilitat (mcp2aiif), el que fa és convertir el fitxer mpc al format que li diguis (aiif, wav…). Llàstima que no es pugui convertir directament també a mp3.  Tot i això, el programa és ràpid, molt intuitiu i crec que super útil.
La utilitat, és gratuïta, i a la pàgina de descàrrega es pot accedir a més utilitats programades per la mateixa persona.   Altament recomanable!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.