Obrir fitxers mpc en un mac

Migrant fitxers de música cap al mac, m’he trobat amb un problema per obrir uns fitxers .mpc que tenia a PC.

mpc2aiifPer l’arquitectura pc hi ha uns codecs ràpidament localitzables via google per instalar-los al winamp.  Inicialment, havia pensat que uns fitxers amb aquesta qualitat d’àudio, segur  que es podien obrir directament.  De moment, sense buscar gaire he trobat una opció relativament bona. No són uns “còdecs” per poder obrir directament aquests fitxers des de l’itunes. La utilitat (mcp2aiif), el que fa és convertir el fitxer mpc al format que li diguis (aiif, wav…). Llàstima que no es pugui convertir directament també a mp3.  Tot i això, el programa és ràpid, molt intuitiu i crec que super útil.
La utilitat, és gratuïta, i a la pàgina de descàrrega es pot accedir a més utilitats programades per la mateixa persona.   Altament recomanable!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.