Nou disseny a elpais.com

Aquest El Paiscap de setmana ja ho van anunciar i avui ha sigut efectiu el canvi d’imatge de la edició digital de el diari El Paí­s que fins ara s’accedia mitjançant www.elpais.es i ara s’accedirà també per www.elpais.com.

Realment estava intrigat en veure com canviavem el disseny i com estructuraven els menús i la informació. Per mi la anterior versió ja era molt bona, i millorar una cosa bona i funcional ja és un repte.

Han hagut sorpreses avui? doncs sí­, la primera és que per fi treballen a 1024 com a resolució de partida. Això vol dir que si un dels grans ja s’atreveix a fer servir aquest canvi de resolució en una pantalla poc a poc “tots” tendirem al mateix. Realment analitzant les visites de diferents pàgines (i d’aquest weblog, també), cada cop és més residual l’ús de resolucions inferiors a 1024. En aquest sentit, haig de començar a treballar des de ja en promocionar l’ús del 1024 a les webs.

En altres aspectes, m’agrada que un diari de la importància de El Pais, accepti en la seva edició digital el contingut de blogers i obri certs aspectes a opinions o escrits dels seus lectors. Realment els medis de comunicació actual únicament eren unidireccionals, i ara potser podem aconseguir mitjans de comunicació bi o pluridireccionals.

Validació Pel que fa a aspectes tècnics de disseny, m’intriga conèixer quin gestor de continguts fan servir. Segur que es desvela o es fa algun tipus de nota de premmsa en els propers dies. De la mateixa manera, espero que en els propers dies corregeixin els “wargings” de codi html/css que avui encara tenen a la pàgina principal.

Una resposta a «Nou disseny a elpais.com»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.