Matt Harding

Matt Harding ballant

Avui, en dos ocasions m’he enrecordat d’un video que fa ja unes setmanes vaig veure per la xarxa i que va resultar curiós.

Es tracta del video que va realitzar Matt Harding arrel dels seus viatges arreu del món sempre ballant amb al ritme de la cançó “Sweet Lullaby“. Ell ha treballat com un programador informàtic de videojocs i va abandonar la seva feina per viatjar per el món i aprofitant els llocs insòlits que ha anat visitant es registrava en video allà realitzant un ball realment peculiar.

Es pot trobar més informació detallada de les rutes que ha anat realitzant, informació més detallada de la seva vida i altres històries al seu weblog: www.wherethehellismatt.com. I el video directament a youtube a la direcció: http://www.youtube.com/watch?v=bNF_P281Uu4
Doncs aquest video m’ho ha recordat el post del weblog de Ricardo Galli (http://mnm.uib.es/gallir/posts/2006/10/28/845/) que feia referència al weblog curioso pero inútil, el qual desconeixia però que per temàtica i continguts ja ha quedat registrat com un dels d’obligada visita per estar al dia. En aquest weblog s’ha fet un video (http://curiosoperoinutil.com/2006/10/24/desafio-cpi-10/) amb la col·laboració del lectors fent el mateix que Matt Harding. Realment bo, donat que són llocs més propers o tan singulars com els del propi autor. Per altre banda, també m’ho ha recordat el fet de veure gent ballant amb el mateix estil a les Fires de Girona. Increïble el que fa internet!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.