Els cinturons de seguretat es venen per separat

Doncs ja m’he demanat els cinturons de seguretat com a accesoris de la nova màquina. M’agrada el lema amb el que inicien les vendes d’aquest producte d’apple.

Desprès de tantes setmanes amb rumors i comentaris, i d’un matí­ d’espera i nerviosisme per tots els forums on es comentava de tot i histerisme desprès de veure que les botigues on-line estaven totes tancades, l’espera va tenir el seu fruit. Els nous portàtils, estan ja a la web i disponibles per fer la compra. Ara només queda esperar una setmana.

macbookprocore2duo.gif

Com a caracterí­stiques: bàsicament que porten el nou procesador core 2 duo, que porten un nou port firewire de 800 i que de sèrie tenen més ram (i que es podrà ampliar fins a 3Gb no seran més per les limitacions de la nova arquitectura) i més capacitat de disc (de 120Gb a 200Gb tot i que aquest últim és més lent). Tots incorporen superdrive i com a novetat hi ha la possibilitat d’adquirir un adaptador de corrent per avions.  Millor consultar les fonts originals d’informació per si m’oblido d’algun detall amb la emoció aquí­.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.