Migrar de EVERNOTE a… amb YARLE

YARLE és una aplicació que permet convertir totes les teves notes de EVERNOTE a notes markdown.

No se si sóc l’últim però encara tinc moltíssimes notes a la plataforma EVERNOTE. Una llibreta digital que m’ha acompanyat des de… l’any 2009!!! La primera nota que tinc allà (i que no hagi esborrat) és una nota sobre llicenciaments amb windows de l’any 2009. Increïble.

Actualment una de les idees que porto de cap és poder tenir un sistema d’informació autogestionat amb sistemes propis. O sigui que no depengui d’un tercer pròpiament per l’ús i explotació de la informació que tingui. I estic tantejant algunes eines, que en algun altre moment ja m’atreviré a comentar.

De moment, la navalla suïssa per poder exportar totes les notes és YARLE, una aplicació que està hospedada a GITHUB i que permet preparar totes notes en un format amig per OBSIDICAN, LOGSEQ…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.