Eines per gestionar millor les teves piulades (twitts)

Si fas servir twitter, estaràs acostumat a fer servir etiquetes (hastags) que ajudin a promocionar o a difondre millor el que estàs comunicant.   Per internet podem trobar diferents webs que ajuden a aquestes tasques de community manager.

  • http://hashtagify.me En aquesta pàgina web podrem veure ràpidament les interconnexions de les etiquetes que farem servir, les persones o usuaris més influents en aquest tema, idioma…  així­ de manera ràpida podrem decidir quines etiquetes afegir a la nostre piulada.  Hi ha una versió de pagament que ofereix encara més funcionalitats.
  • http://www.twitonomy.com  Aquesta eina ens permetrà extreure informació estadí­stica de les piulades que fem, de les etiquetes, dels temes, de les referències…  per aquells usuaris fanàtics de les estadí­stiques és una pàgina web imprescindible.
  • http://www.tweriod.com  Per últim aquesta pàgina, no ens ofereix informació o estadí­stica sobre twitts sinó que ens ofereix una eina per als més organitzats. Ens permet planificar i programar la publicació de piulades per tal de ser els primers en dir alguna cosa o per poder estar de vacances i deixar tota la feina “planificada”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.