OpenDNS

Fa temps que estic utilitzant les famoses DNS de google. Van super bé, per què t’enrecordes fàcilment d’elles ( 8.8.8.8 i 4.4.4.4).  Però sempre t’acabes preguntant quantes coses li estàs deixant saber de tu a aquesta famosa empresa.

Avui per casualitat, he trobat un artí­cle que parlava de @openDNS. He trigat ben poc en actualitzar el meu tallafocs que és qui fa les peticions DNS a la xarxa local, per aquestes IPs i així­ ajudar a que no es sàpiguin tantes coses  de les que es fan darrera de la meva xarxa. 🙂

Per qui les cerqui:

  • PRIMARY: 208.67.222.222
  • SECONDARY: 208.67.220.220

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.