Brother 4050CDN

Des de fa un parells d’anys, potser tres, tinc una impressora Brother 4050CDN. La impressora és la canya, làser a color, toners separats… però m’estic empenedint de la compra.   Primera pel cost dels tonners, i segona per la qualitat final de les impressions. En poques ocasions que he necessitat imprimir en color, he optingut la qualitat que segons manuals i documentació hauria de tenir.

El que més m’està emprenyant és que en les últimes setmanes m’està donant problemes “d’atasco papel” en la safata 1.  Casualment, el mateix problema que a una companya de feina. Sospotios que coincideixin en el temps quan la càrrega d’ús és infinitament menor en el meu cas.

Però la gota que ha sobreeixit el got, és el fet que porto una setmana intentant imprimir i em diu que no té tonner negre (remplace cartucho negro B). L’he canviat, i segueix igual, he comprat un d’alta densitat  “compatible” i el mateix.   Total, cercant a la xarxa, veig amb frustració meva que tots els controladors de números d’impressió es poden resetejar per què sinó la impressora “es tanca en banda” i no deixa imprimir si ha superat el número d’impressions programades per cartutxo, per tambor, per corretges… al final surt més car imprimir amb una brother que amb una HP inyecció de tinta. Increible.

He seguit els passos indicats a:   http://www.tecniblog.es/reset-tambortoner-en-mquinas-brother/  i sorpenent amb tots els tonners puc imprimir de moment amb més que dignitat, això si carregant el paper manualment.  La propera impressora segur que no serà una brother.

 

Deixo les indicacions aquí­ per si algú altre ho necessita:

Como bien se sabe en todas las máquinas láser, estas disponen de contadores que van anotando todas las impresiones que haces, de forma que cuando llegue al lí­mite fijado por los fabricantes, estos empiezan a avisarte de que hay que sustituirlo porque está agotado.

Hace unos dí­as me pasó con un cliente que dispone de una máquina Brother HL-4040CN en la cuál le avisaba de que el tambor (DR130CL) estaba agotado y ya no imprimí­a más (~ 20.000 copias).

A continuación escribo los pasos para “resetear” estos contadores y engañar a la máquina para que piense que el tambor que tiene puesto es nuevo y aguante otras 20.000 copias más (igual algunas menos, pero nos aseguramos de que se agote completamente y no porque no lo diga la máquina).

  1. Abrimos la cubierta de los tóner/tambor
  2. Mantenemos pulsado la tecla “CANCEL”
  3. Pulsamos la tecla “Reimpresión” pero no dejemos de pulsar la tecla Cancel.
  4. Ya entramos en el menú para hacer reset de los tóners, con las flechas nos podremos mover entre los diferentes tóner, los que tienen la “S” al lado del modelo son los tóners de capacidad standard (TN130BK, C, Y, M) y los que tienen “H” son los de capacidad de larga duración (TN135BK, C, Y, M).
  5. Con seleccionar el que nos interesa y darle a OK ya nos restablecerá el contador.

Para hacer reset del tambor, debemos hacer los siguientes pasos:

  1. Abrimos la cubierta de los tóner/tambor
  2. Mantenemos pulsado la tecla “Go”
  3. Pulsamos la tecla de flecha arriba mientras tenemos Go pulsada.
  4. Ya nos muestra los modelos del tambor (drum), etc.

De esta forma podemos ahorrar algo de dinero y sacarle algo más de provecho a los componentes de la máquina.

Eso sí­, ya cuando se empiece a deteriorar las impresiones tendrán peor calidad y ya si queremos sacarle más calidad, no nos quedará otra que comprarnos el tambor o tóner nuevos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.