Actualitzant drush a 5.3

Feia temps que tenia pendent actualitzar drush, seguia amb la versió 4 que vaig instal·lar l’any 2011 en local (http://can.nandes.cat/instal·lar-drush-a-un-mac), i m’estava donants uns problemes així­ que m’he decidit i he actualitzat a la versió 5.3.

Seguint la mateixa guia que l’any passat (http://drupal.org/node/508450), per mi el major problema ha sigut fer un “unlink” o trencar l’enllaç virtual per poder eliminar la carpeta drush i tornar-la a crear.

Un cop superada aquesta fase, m’he trobat amb un error al terminal alhora de poder fer updates de tot un site:

Wilhelm-2:carpeta nasinandes$ drush up –uri http://carpeta.local
PDO::__construct(): [2002] No such file or directory (trying to [warning]
connect via unix:///var/mysql/mysql.sock) environment.inc:517

Total, que no pot arribar a fer l’enllaç amb la base de dades.  Cercant com sempre trobes amb una solució (http://drupal.stackexchange.com/questions/32111/get-an-error-if-i-run-the-pml-drush-command-line) però m’ha semblat una mica lleig deixar una carpeta /var/mysql penjada.  Coneixent-me segur que demà ja no recordo per què està això.  Així­ que he seguit buscant i aquí­: http://drupal.org/node/726970#comment-5037210 he trobat una solució que crec que és més neta.

sudo ln -f /Applications/MAMP/bin/php/php5.2.17/bin/php /usr/bin/php

En el meu cas he fet

sudo ln -f /Applications/MAMP/bin/php/php5.3.6/bin/php /usr/bin/php ja que estic ja treballant amb php5.3 en el servidor en producció  i  ja he pogut actualitzar sense problemes els meus sites locals.

 

 

 

Una resposta a «Actualitzant drush a 5.3»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.