Nou disseny de elpais.com

aelpais.com
elpais.com

Avui s’ha estrenat un nou disseny web de el diari elpais.com.  Ja havia patit alguns petits re-estilings des de que al novembre del 2006 (sí­ 2006 i sembla una eternitat) va estrenar el disseny anterior i que vaig comentar aquí­.

Coses destacables per mi: primer de tot que fan resenya a la portada web del canvi de disseny, dedicant alguns apartats a explicar les novetats.  No entren en aspecte que m’agradarien a mi com eiens per controlar l’accessibilitat, motor o gestor de continguts, rendiment, màquines o servidors per darrera… però sí­ en alguns aspectes d’usabilitat: ara el menú superior estarà diferenciat per colors.

Si en l’anterior evolució es va canviar de www.elpais.es a www.elpais.com ara, almenys m’ha donat a mi la sensació amb els diferents navegadors que he tafanejat s’ha perdut les tres www. Genial, és una nova tendència que està començat a correr (des de els navegadors com firefox que ho amaguen, a adreces que fan alies o redirigeixen els dominis treien les tres www).

Altre questió a destacar, és que fan servir html5. Genial! les apostes de futur.  Tot i això segueix fent servir flash pels banners publicitaris.  I malgrat les intencions, segueixen apareixent alguns errors de validació en el seu còdi font.

errors elpais.com
errors html5 elpais.com

Malgrat tot, estic convençut que és un canvi més que estudiat i que farà crèixer encara més aquest portal de notí­cies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.