Hablando en Plata

Fa uns dies, mirant el programa singulars del canal 33 feien una entrevista a un gran economista de la Universitat Pompeu Fabra.  En l’entrevista, li mostraven un petit curt al convidat que feia reflexionar:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=09YSNOsVebM[/youtube]

Aquest curt, que pertany al festival Notodo Film Festival  està fet amb una genialitat i subtilitat que veig super recomanable la seva visualització.

El ví­deo, comença amb el que semblaria a priori, una conversa sobre la tertúlia del programa televisiu de xafarderies de la nit anterior i de sobte es converteix en una conversa d’altes finances… igualment incomprensible i difí­cil de seguir. Genial!!

A més, penso que la genialitat radica en la doble moral de la insignificança que tenen les converses dels grans economistes. En els temps actuals ens els escoltem com si sapiguessin dir  o explicar el que està passant, i aquest video ens demostra que no sempre és així­.  I d’altre banda, ens mostra qui per mi, són realment les expertes en economia realment: les ames de casa, que amb quatre euros saben mantenir i tirar endavant tota una famí­lia. Això sí­ que són miracles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.