Problemes amb calendar, drupal 7 i el mes de març

Si t’has tirat de cap a fer alguna cosa amb drupal7, i a més estàs fent servir calendar per mostrar esdeveniments, no se per què dimonis a partir d’una actualització concreta la vista “month” o mes ha deixat de veure’s correctament a partir del mes de març.  Increïble, efecte 29 de febrer.   Tots els esdeveniments es veuen però a partir del mes de febrer del 2011 el calendari deixa de mostrar-se correctament.

Després de buscar mil possibles errors: que si la vista, que si les dades, que si el css, he trobat que han reportat el problema a drupal.org i a més han publicat un petit fix. Només cal modificar una lí­nea al fitxer date_api.module

// if (!empty($value) && $this->forceValid($part, $value, ‘now’, $now->format(‘n’), $now->format(‘Y’)) != $value) {
if (!empty($value) && $this->forceValid($part, $value, ‘now’, $default_month, $default_year) != $value) {

Més informació: http://drupal.org/node/1049976 i el patch http://drupal.org/files/issues/date-fix-arrayErrors-1047412-6.patch

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.