alix.2c ha deixat de funcionar

Des de fa uns dies el meu alix.2c ha deixat de funcionar.  No arribo a poder connecdtar-me amb el port sèrie i el pfsense que tenia instal·lat en ell com a tallafocs de les diferents xarxes locals no respòn.  🙁  m’estic plantejat deixar el tallafocs en un appliance virtual al ESXi, però penso que a nivell de seguretat sempre millor tenir aquests dispositiu fora.   Ara, veient les conseqüències que pot tenir que la placa deixi de funcionar pren pès la questió d’alta disponibilitat que m’ofereix la virtualització.IMG00007-20090617-1907

De moment, deixo aquí­ una foto en memòria dels serveis prestats 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.