WordPress 2.5.1

Si s’han de fer canvis millor començar per actualitzar el sistema.  Feia força temps que no actualitzava per mandra la versió de wordpres; he actualitzat a la versió 2.5.1 que ja és del mes d’abril… amb això ho dic tot.   Res a dir de l’actualització més que ha sigut força transparent.   Primer la he feta en l’entorn de proves i m’ha servir per veure que l’únic plugin que feia servir i que no és compatible amb la versió 2.5.1 és el wp tiger administration.  No m’he molestat gaire en buscar compatibilitats, ja que he vist que l’entorn d’administració d’aquesta nova versió és força amigable.   M’hauré d’acostumar a ell.

Comentar que la descàrrega la he feta des de la branca en català de wordpress. Interessant iniciativa.

Des de l’última versió que feia servir a la actual, m’ha agradat veure moltí­ssimes millores.  Primera en l’entorn d’administració. I destacar la editora que ja incorpora funcionalitats com negreta, alineament… i la gestió d’elements multimèdia com imatges, videos i fotos d’una manera nativa encara sorprèn més.    La veritat és que poc a poc s’està convertint en un gestor de continguts sense res a envejar a cap dels “grans” CMS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.