Monitorització d’armaris rack de servidors

Estic fent proves amb diferents eines per monitoritzar màquines i dispositius de la xarxa.  Ja en parlaré d’això els propers dies. Però avui m’ha fet gràcia trobar una eina web (que es pont instalar en un entorn LAMP), i que permet mantenir informat i monitoritzat la organització dels diferents armaris de dades que tinguem en el nostre entorn. La eina es pot veure a  racktables.org on es pot veure una demo així­ com procedir a la seva descàrrega.

En el meu cas no disposo d’armaris de comunicacions en més d’un continent. De fet ni en més d’un municipi. Però sí­ que és cert que tenin diferents armaris distribuïts s’acaba fent difí­cil recordar quin model de concentrador exactament hi ha a cada armari o quants panells de cablatge resten disponibles…   Així­ que ara no hi ha més escusa que mantenir i documentar qualsevol canvi que es faci als armaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.