EOS 450D

No és que estigui pensant en jubilar a la meva 350D, perEOS450Dò s’ha de seguir el mercat d’aprop per què ja he superat les 40.000 fotos amb la meva màquina i en algun lloc vaig llegir que els primes d’aquesta gama estaven pensats per una vida útil de 40.000 fotos.

El fet és que m’ha arribat un correu electrònic de CANON anunciant el seu nou model de camera fotogràfica reflex digital gama “baixa”. La EOS 450D (revelt).  El més interesant és que ja es pot consultar un anàlisi força acurat a la pàgina de dpreview analitzant en detall les diferents novetats i caracterí­stiques.   Jo hem quedo amb el misatge de que millor no comprar més targetes de memòria Compact Flash per què ja no les podrem fer servir, s’han pasat a les targetes SD.

Tampoc tindria clar si seria la càmera que compraria o si faria el salt a la EOS 40D que va sortir farà ja uns mesos.  No tindrà tants megapí­xels com la nova 450D però sí­ fa fotos amb més velocitat, mode ràfega més ràpid…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.