Aplicacions 2.0 en un executable

Si vols posar en marxa una aplicació 2.0 en el teu ordinador o servidor local i no vols dedicar ni un minut a tenir per un costat el servidor web, per altre el servidor de base de dades, la integració entre ells… ja tenim alguna solució al respecte que he comentat en algun altre moment.

Però si a més no vols dedicar ni un minut a la posta en marxa d’alguna de les grans aplicacions 2.0 que actualment tan de moda estan, la solució és  bitnami.org. Des d’aquesta pàgina web podràs descarregar-te per exemple en un paquet únic un executable de wordpress, de jomlaa o de drupal, a punt per posar en marxa a la teva màquina tingui el sistema operatiu que tingui (sigui windows, linux o mac).

El funcionament és molt similar a les aplicacions portables preparades per portar dins d’un USB.  Pensades per poder posar en marxa en un moment concret, sense tenir que instal·lar res, i poder testejar una aplicació en fase desenvolupament, realitzar una demo… i un cop superada aquesta fase llavors passar-la a un servidor sòlid ja en producció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.