betas

Ja farà alguns dies que vaig decidir provar la beta 3 del navegador firefox.  Tenia pensat fer-hi algun tipus d’anàlisi i publicar quins rendiments dona i si realment és millor, si han sol·lucionat els problemes de gestió de memòria… però crec que és més destacable que la velocitat de sortida de “betas” és brutal.  Jo pensava que de la beta 3 es passava ja a una versió candidata a final, i quina sorpresa la meva que avui el navegador beta5hem demana si vull actualitzar a la beta 5.  Wuau!! doncs sí­.

El més sorprenent és que les versions firefox 3 beta elquesigui, són més estables i ràpides que la versió 2 final. Estic molt content tant amb la gestió de memòria com en la “desaparició” de bloqueijos després d’hores d’ús amb pàgines i pàgines en diferents pestanyes.    Els primers dies  trobava a faltar plugins, però això ja s’ha resolt i molts dels plugins s’estan actualitzant poc a poc per què siguin compatibles amb les noves versions del navegador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.