n810 wimax edition

Navegant per la pàgina de Nokia avui m’he trobat una sorpresa.  Ja fa unes setmanes que rondinava si buscar alguna eina petita per tal de poder llegir els pdf’s que tinc -dins de la meva campanya personal d’evitar la tala masiva d’arbres-.   Vaig considerar la opció d’un N810 o d’algun aparell de caracterí­stiques similars, i que poguès ajudar-me alhora de configurar xarxes sense fils i gestionar o conèixer la connectivitat real en determinats llocs sense tenir que treure el portàtil, arrenca, probar i tal.

N810 wimaxEren rumors que el N810 tindria suport per al protocol de connectivitat WIMAX, però veient aquesta captura de la web http://europe.nokia.com ja mostren un “previ” del que segurament treuran al mercat els propers mesos.   Moraleja, no ens precipitem a comprar “catxarritos” que ja sabem que evolucionaran i tindran caracterí­stiques imprescindibles a les nostres vides 😀 (i ara només espero que això no sigui una preparació del dia dels innocents americà que cel·lebren el primer d’abril).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.