Enigma

A la web http://www.enigmaco.de/enigma/enigma.swf es pot veure una animació feta amb Flash d’una maquineta de xifrat d’informació realment interessant.  Es veu que aquesta màquina realment es feia servir per les comunicacions entre alemanys durant la segona guerra mundial.

El fet és que es pot veure com d’una manera rudimentaria, es poden complicar tot el que vulguem el contingut final, fent-lo una eina interesant per no tenir que enviar-nos missatges escrits amb tinta transparent com quan erem petits.

Mai se sap quan necessitaràs enviar una informació valiosa d’una manera xifrada, per tant, millor no perdre aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.