Crear pàgina web a partir d’una plantilla on-line

Ahir parlava de com crear una pàgina web i aprofitar part de còdi font d’altres pàgines webs, o bé de la pàgina web d’exemple.

Si amb la web d’ahir no en tenim prou, sempre podrem fer una visita a www.dotemplate.com i amb pocs clics de ratolí­ tenir tota la estructura i disseny bàsic per tal de tenir la nostra pàgina web operativa.   Serà una estructura molt senzilla, però totalment vàlida de codi i els pilars on començar a adaptar i modificar el codi per construïr el site del nostres somnis. 😛 això hem recorda que hauria d’anar-li fent una pensada al disseny d’aquest weblog i fer-li alguna personalització.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.