Monitor LG 22″ L226WA

Fa unes setmanes que m’he canviat el monitor auxiliar de casa. Tenia un Acer TFT de 19″ 1906; no tenia cap queixa d’ell. Al contrari, estava molt content ja que encara no tenia un any d’ús i tant la resolució, definició de colors com tamany del monitor eren totalment recomanables. El feia servir com a monitor secundari del portàtil i mitjançant KVM connectat als ordinadors de casa. Potser l’única cosa que li faltava era més d’una entrada de dades.

LG22Aprofitant la ocasió he fet una “permuta” i m’he quedat amb un LG de 22″ L226WA panoràmic Flatron Wide. Si el primer ja el considerava excepcional aquest encara ho és més. De entrada impressiona el tamany, la peana blanca, el disseny i la linea del monitor. En segon terme encara impressiona més la quantitat d’entrades de imatge de les que disposa (vga, dvi, tft, hdvmi, super video, 3po, 4tresg….) O sigui puc tenir connectat el Macbook directament per la sortida DVI amb la millora de qualitat de imatge que això comporta i a la vegada per la entrada estàndard el KVM dels altres ordinadors… tot i que amb la resolució i tamany de pantalla que tinc puc tenir diferents ordinadors tots a la mateixa pantalla a la vegada. I algú ja m’ha dit que aquest monitor quedarà genial per jugar-hi a la PS3 quan la tingui. Aiisss!!
El més increïble: els negres. Per veure fotografies, dissenys i tal, la qualitat dels colors és increïble. Ara quan treballo amb altres monitors com a pantalles auxiliars trobo a faltar tamany, resolució, definició, colors… un s’acostuma a lo bo ràpid.


Caracterí­stiques tècniques -per si les perdo-:
Tamaño 22 pulgadas panorámico
Brillo (cd/m2) 300 cd/m2
Contraste 3000:1
Angulo de vision 170º horizontal y vertical
Tiempo de respuesta (ms) 2 ms
Numero de colores (millones) 16,7 millones
Frecuencia horizontal (KHz) 30 ~ 83 kHz
Frecuencia vertical (Hz) 56 ~ 75 Hz
Resolucion maxima 1680 x 1050
Caracteristicas fisicas
Tipo de señal de video
Video por componentes Conector de entrada Analógico / Digital: D-Sub / DVI-D / HDMI
Dimensiones (mm) 501 x 423 x 234
Peso (Kg) 5,6 Kg
Montaje: brazo/pared

Caracteristicas especiales
Soporte
Inclinable y base giratoria
Multimedia
ez Zooming (Botón de ajuste de imagen)
Consumo de energia
Encendido (W) 45 W
En reposo (W) 1 W
Apagado (W) 1 W
Plug & Play DDC DC/CI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.