Aturada de llum

Avui s’havia anunciat una aturada de llum contra el canvi climàtic.  Tal i com es va fer al febrer, avui s’ha aprofitat per fer una altre aturada.   Realment, no hi crec gaire en aquest tipus de reivindicacions; però avui m’he vist involucrat i ha hagut un paron de classes ja que els alumnes estan molt conscienciats amb el medi i amb sortir cinc minuts abans de classe.

La meva percepció ha sigut que tot segui igual. He estat caminant pels carrers durant els 5 minuts on la teòrica movilització hauria d’haver deixat sense llum moltes zones i vivendes i efectivament tot seguia com sempre. Potser no ha hagut massa rebombori mediàtic i no s’ha difòs amb prou anticipació.

Tot i això algun ajuntament havia fet avis oficial i tot.  A esperes del que diguin les grans empreses siguin distribuïdores o subministradores d’energia elèctrica, els mitjans de comunicació (vilaweb per exemple) ja afirmen que no s’ha notat gaire a les grans ciutats aquesta aturada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.