Alternativa al MSVisio…

Haig de fer quatre lí­nies d’unes divisions d’espai d’una habitació. Tasca ideal i fàcil per al programa MsVisio. Però quines alternatives disposo per a Machitosh? que conegui ràpidament hem ve al cap Omnigraffle. Una eina de pagament, que té molt bona pinta. La provaré en algun altre moment, segur que existeixen alternatives a la xarxa… una altre alternativa és conceptdraw però estic en les mateixes caracterí­stiques d’aplicació que l’anterior. Així­ que amb una mica de recerca i arribo fins a la web: http://draw.labs.autodesk.com/ADDraw/draw.html on ens trobem amb una web amb totes les eines per fer qualsevol gràfic que necessitem o diagrama de fluxe de dades… una eina que segurament en més d’un moment ens podrà treure d’algun apuro sense tenir que recorre a programes instal·lats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.