un dia sense internet

En les properes setmanes m’hauré de traslladar. Això vol dir que hauré de mudar-me amb l’adsl sota el braç i probablement voldrà dir que estaré “N” dies sense internet. Que si la meva IP fixa s’ha perdut pel camí­, que si el router no és compatible, que si la lí­nea no ha arribat encara… total que m’hauré de plantejar si canviar d’operador per escurçar terminis… de moment, el que m’ha fet recordar males experiències pasades ha sigut el video de la setmana de Muchachada Nui del seu personatge Enjuto Mojamuto: http://www.youtube.com/watch?v=2OBZHB5I89A real com la vida mateixa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.