Estadí­stiques web whos.amoung.us

M’ha sorprès gratament trobar en diferents weblogs una referència a estadí­stiques i que no siguin de google. Últimament whosamungestà tan de moda google, que sembla impossible poder sortir-ne per tal de trobar algo bo, i evidentment hi ha coses que existeixen fora d’aquest “mastodonte”. Una mostra és la pàgina d’estadistiques http://whos.amung.us/ on donant-nos d’alta podrem afegir al nostre web un petit afegit i obtenir a partir de llavors dades rellevants a les nostres visites, usuaris connectats on-line…

Encara més interessant si cap, és que no cal donar-te d’alta i subscriure’t per poder fer ús dels serveis que ofereixen. I a més, es poden personalitzar la informació que mostra a la teva pàgina web (usuaris on-line, lloc de procedència…).

Vaja, que de moment ja l’he afegit a la barra lateral per veure el seu funcionament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.