Captures de pantalla amb més funcionalitats

Si necessites més funcionalitats de les que per defecte t’ofereix Mac OS per fer les teves captures de pantalles de capturesprogrames, crec que  l’aplicació InstantShot farà moltes de les que necessites.

í‰s una aplicació gratuïta que permetrà personalitzar determinades funcions amb dreceres de teclat, així­ com diferents accions per capturar directament la finestra activa, la que seleccionem, tot l’escriptori, només un requadret… en definitiva per completar les funcions de captures de pantalla.  Imprescindible fins que trobi un millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.