blogsearch.google.es

blogsearch.google.esFent una ullada a les estadí­stiques de visites veig que des de fa uns dies un nou domini entra freqüentment al weblog.  Acostumat a visites de technorati, dels boots de google i yahoo m’ha sorprès veure que ara google també té un buscador de contingut de weblogs (http://blogsearch.google.es) al mateix estil que technorati… he fet un parell de proves i de moment crec que és més interessant el cercador de weblogs de technorati però coneguen com funciona google segur que és qüestió de temps que tingui les mateixes o millors prestacions.  Caldrà fer un seguiment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.