STS-116 a punt per enlairar-se

STS a punt per despegarCom va siguent habitual, es pot fer el seguiment dels preparatius i enlairament, en directe via internet de la missió STS-116. La llançadera Discovery està a punt de realitzar un viatge per tal de continuar la construcció de la Estació Espacial Internacional.

Com a fets destacables i curiosos d’aquests enlairament, dir que és el primer que fan durant la nit des de que fa uns anys es va estavellar el Columbia. Segons la NASA ara ja tenen controlat els problemes de petites peces que salten dels dipòsits de combustible durant l’enlairament.

Si s’arriba a produïr l’enlairament en el primer intent d’avui, es farà a les tres del matí­ hora UTC+1. No se si aguantaré fins a tant tard, sinó, demà segur que trobem fotos a tots els mitjans de comunicació. Avui personalment he trobat a faltar alguna referència en els mitjans habituals. Potser ha eclipsat la notí­cia l’anunci d’indicis d’aigua a Mart.

Es pot seguir per internet en directe via NASA-TV amb diferents formats: http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/index.html. I també hi ha un petit weblog on van anotant diferents incidències: http://www.nasa.gov/mission_pages/shuttle/shuttlemissions/sts116/launch/launch-vlcc.html

La captura de pantalla, és de NASA TV de fa uns minuts, quan els astronautes de la missió encara es dirigien cap al Discovery.

Una resposta a «STS-116 a punt per enlairar-se»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.