vota caganer

El proper 1 de novembre hpapereta_caganer.jpgi ha eleccions al parlament de Catalunya (www.parlament2006.cat). Com que el panorama polí­tic està com està, hi ha qui pensa que lo millor és votar a un valor segur: Vota Caganer (http://votacaganer.blogspot.com) on pots imprimir-te la papereta i tot.

Evidentment [desconec si existeix aquest realment aquest partit polí­tic], aquest vot serà contat com a null, però no deixa de ser curiòs com davant la diversitat que tenim (i no amb qualitat precisament), potser el millo és engegar-ho tot a cagar a la via com diu algu…

Technorati :

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.